Lavinia Wouters
Lavinia Wouters
COYOTE - Kritische maaltijd
Lavinia Wouters
Lavinia Wouters

Voor de tweede fase van Contour Biennale 9, bereidt het kunstenaarscollectief COYOTE een kritische maaltijd om het weekend af te sluiten. Een kritisch diner, bereid in samenwerking met Voice of Mechelen. De kunstenaars willen hiermee sensitiviteit creëren en de relaties blootleggen tussen eten en herkomst, ingrediënten en hun traject, wortels en transplantaties en ecologie en politiek.

Houdt rekening met de beperkte plaatsen en reserveer uw deelname op tijd.

De maaltijd komt tot stand met de steun van lokale deelnemers die zich toeleggen op verschillende vormen van circulaire landbouw in Mechelen en ernaar streven om LEF-producten (lokaal, ecologisch en fair) te produceren. Voor de maaltijd zal lokaal landbouwingenieur Louis de Bruyn ook een korte introductie geven.

De kritische maaltijd is een onderdeel van COYOTE’s overkoepelende werk Environments. Environments neemt de vorm aan van een open-end milieulexicon en stelt een verzameling van visuele tekens voor. Tekens die ons denken proberen te vertegenwoordigen. Maar ook ons spreken, voelen, handelen en leven in een steeds meer verwoeste en giftige wereld.


Met de genereuze steun van de Ambassade van Frankrijk in België en het Institut Français. In samenwerking met * Voice of Mechelen * en Louis de Bruyn.

↓ Toon volledige beschrijving↑ Verberg volledige beschrijving
Contributor·s
COYOTE
Locatie
kunstencentrum nona - gouden zaal
Begijnenenstraat 27
2800 Mechelen