Nataša Petrešin-Bachelez
Lavinia Wouters
Rondleiding met Nataša Petrešin-Bachelez
Nataša Petrešin-Bachelez

Wil je meer weten over de focus van deze biënnale en samen met curator Nataša Petrešin-Bachelez de tentoonstelling bezoeken? Schrijf je op tijd in voor één van de begeleide rondleidingen. Reis mee langs de thema’s die haar inspireerden en duik samen in de gepresenteerde installaties.

Belangrijk om te weten! De rondleiding met de curator zal Engelstalig zijn. Er zijn echter ook Nederlandstalige rondleidingen gepland, met Contour-gids Guy Kestens. Vooraf inschrijven is aan te raden.

In het weekend van 17 tot en met 19 mei gaat Contour Biennale 9 haar tweede fase in. Het aanbod dat curator Petrešin-Bachelez samenstelde, is erg rijk: exposities, film, muziek en performances. Bij deze 9e editie ligt de nadruk op thema’s als ecologie, ongelijkheid, degrowth en racisme. Precies daarom zijn er ook verschillende presentaties en workshops die je kan bijwonen: de dialoog staat daarbij centraal. Voel je als inwoner van Mechelen trouwens extra aangesproken, want voor tal van kunstenaars waren de stad en haar bewoners de inspiratie!

↓ Toon volledige beschrijving↑ Verberg volledige beschrijving
Contributor·s
Locatie
kunstencentrum nona - oude zaal
Begijnenstraat 19
2800 Mechelen (B)