Nataša Petrešin-Bachelez rondleiding tijdens de fase van de volle maan
Nataša Petrešin-Bachelez rondleiding tijdens de fase van de volle maan

Wil je meer weten over de focus van deze biënnale en samen met curator Nataša Petrešin-Bachelez de tentoonstelling bezoeken? Schrijf je op tijd in voor één van de begeleide rondleidingen. Reis mee langs de thema’s die haar inspireerden en duik samen in de gepresenteerde installaties.

U kan deelnemen op twee momenten:
- zaterdag 19 oktober 2019
- zondag 20 oktober 2019

In het weekend van 18 tot en met 20 oktober gaat Contour Biennale 9 haar laatste fase in. Het aanbod dat curator Petrešin-Bachelez samenstelde, is erg divers. Zo zal u kunnen genieten van film, tentoonstellingen, muziek en performances. Tijdens het laatste weekend zullen de verschillende filmpremières u zeker niet ontgaan. Bij deze 9e editie ligt de nadruk op thema’s als ecologie, ongelijkheid, degrowth en racisme. Voel je als inwoner van Mechelen trouwens extra aangesproken, want voor tal van kunstenaars waren de stad en haar bewoners de inspiratie! Laat je leiden door de curators’ tips en neem deel aan een begeleide rondleiding.


Belangrijk om te weten!
De rondleiding met de curator zal Engelstalig zijn. Wil u deelnemen aan een Nederlandstalige rondleiding? Gelieve voor de aanvang van het finissageweekend een mail te sturen naar [email protected]

↓ Toon volledige beschrijving↑ Verberg volledige beschrijving
Contributor·s
Nataša Petrešin-Bachelez
Locatie
kunstencentrum nona - oude zaal
Begijnenstraat 19
2800 Mechelen (B)